Masterchef Rüzgarı Kapadokya’da Esti! | Kapadokya Üniversitesi

Masterchef Rüzgarı Kapadokya’da Esti!

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından Masterchef Türkiye’nin Ürgüp bölümü 28 Ekim Cumartesi günü yayımlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer’in de jüriler arasında bulunduğu Masterchef Türkiye programının bu haftaki bölümü Ürgüp’te bulunan Devrent Vadisinde çekildi.

Programın sunuculuğunu ve jüri üyeliğini üstlenen ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile yarışmacılardan oluşan programda Kapadokya’nın yöresel yemekleri tanıtıldı.

Programda Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Ürgüp Belediyesi Meclis Üyesi Halil Memiş, Turizmciler Murat Çoban ve Mehmet Dinler jüri olarak yer aldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız