Meme Kanserinde Erken Tanının Önemi Semineri

Kapadokya Üniversitesi ve Ürgüp Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan kardeş okul projesi kapsamında Eğitim Planlama Koordinatörümüz Ayfer Coşkun tarafından Ürgüp Şehit Polis Fevzi Başaran Ortaokulunda “Kendi Kendine Meme Muayenesi ve Erken Tanının Önemi”ni vurgulayan uygulamalı seminer verildi.

Sosyal projelerimizin sadece kardeş destekle sınırlı kalmayacağını söyleyen Ayfer Coşkun, yörede yaşayan kadınlara, çocuklara, gençlere yönelik eğitim çalışmaları planlayarak bölgede farkındalığı artırmak için hizmet verileceğini belirtti.