Mersinli Üniversite Adayları Okulumuzu Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

Mersinli Üniversite Adayları Okulumuzu Ziyaret Etti

Mersin Yenişehir Merkez Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 50 kişilik bir grup 6 Aralık 2013 Cuma Günü okulumuzu ziyaret etti.

Kapadokya’yı ve yüksekokulumuzu tanımak amacıyla yapılan ziyarette Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uzmanımız Öğr. Gör. S.Taylan Kapucu “Geleceğin Meslekleri ve Doğru Tercih” konulu bir seminer verdi.

Yükseköğretimde mesleki eğitimin önemini ve uygulama örneklerini yerinde görme ve tanıma imkânı bulan öğrenciler, Kapadokya Meslek Yüksekokulu’nun çeşitli dersliklerini, yerleşim birimlerini gezerek programlarımız hakkında bilgi aldılar.

Okulumuzun varlığından çok etkilenen idareci ve öğretmenler, geziye katılamayan ve Mersin’deki diğer liselerde öğrenim gören öğrenciler için de Kapadokya MYO’yu tanıtma temennisiyle okulumuz yetkililerini Mersin’e davet ettiler.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız