Mülakatlarda Başarının Sırları Üniversitemizde Anlatıldı | Kapadokya Üniversitesi

Mülakatlarda Başarının Sırları Üniversitemizde Anlatıldı

Üniversitemiz, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşide Divan Grup’un önemli isimlerini ağırladı.

Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu’nun İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel ve Executive Şefi Vedat Dönmez’i Mustafapaşa Yerleşkesinde konuşmacı olarak misafir eden üniversitemiz başta Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık bölümü öğrencileri olmak üzere öğrenim gören tüm öğrencilerine iş mülakatlarında başarılı olmanın sırlarının anlatıldığı önemli bir seminer gerçekleştirmiş oldu.

Divan Grubu hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktardıktan sonra iş mülakatlarında başarının sırları hakkında hazırladığı sunumu eşliğinde uzun uzun konuşan İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Güryel, katılımcılara profesyonel işe alım süreçleri, mülakatlarda dikkat edilen noktalar, sorulan sorulara verilecek cevaplar, mülakat hazırlık aşamaları ve tüm detaylar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Gamze Güryel’in ardından konuşmasına başlayan Executive Şef Vedat Dönmez ise, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray stadyumları ile kafeteryalardan sorumlu executive chef olarak Divan Grubu’nda çalıştığını aktardıktan sonra, katılımcılara Divan Grup bünyesinde yönettiği tüm operasyonlar ve karşılaştığı aksiyonlar hakkında bilgiler paylaşarak geleceğin şeflerine mutfağa dair önemli ipuçları verdi.

Söyleşi, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız