Öğrencilerimiz TEKNOFEST’e Gökkuzgun ile Katıldı | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimiz TEKNOFEST’e Gökkuzgun ile Katıldı

Kapadokya Üniversitesi Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST İstanbul’da Nevşehir’i başarıyla temsil etti.

Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği kara ve hava araçlarının sergilendiği, Milli Teknoloji Hamlesi olarak nitelendirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e kendi ürettikleri “Gökkuzgun” adlı drone ile katılan Kapadokya Üniversitesi BüyüKÜNlü Drone Takımı, İnsansız Hava Araçları Yarışmasına katıldı.

İnsansız Hava Araçları Yarışmasına 380 takım arasından başarıyla sıyrılarak katılmaya hak kazanan ve döner kanat kategorisinde yarışan BüyüKÜNlü Drone Takımı, dört gün boyunca festivalde açtıkları stantlarda başta TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal olmak üzere birçok ziyaretçiye hem Kapadokya Üniversitesini hem de Kapadokya bölgesini tanıtmış oldu.