Öğrencilerimizden Miniklere Neşeli Diş Sağlığı Eğitimi | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimizden Miniklere Neşeli Diş Sağlığı Eğitimi

Öğrencilerimiz, Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeniyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu öğrencilerine kısa bir eğitim vererek minik öğrencileri diş sağlığı hakkında bilgilendirdi.

18-22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulunu ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı programı öğrencileri, anasınıfı, otizm sınıfı, ilkokul beşinci sınıf ve ortaokul öğrencilerini eğitim gördükleri sınıflarda ziyaret ederek diş ve diş sağlığı hakkında kısa bir bilgi eğitimi verdikten sonra minik öğrencilerle birlikte akıllı tahtada çizgi film izledi ve uygulamalı şekilde nasıl diş fırçalanması gerektiğini anlattı.

Bilgilendirme eğitimi sonrası minik öğrencilerin diş ve diş sağlığı ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplayan üniversiteliler daha sonra minik öğrencilerle birlikte “Dişlerimi Fırçalarım” şarkısını söyleyerek etkinliği tamamladılar.