Kabin Hizmetleri Öğrencilerimiz Pegasus İşbirliği ile Semalarda

Üniversitemiz öğrencileri, Pegasus Hava Yolları ile yapılan iş birliği sonucunda uçuşlarda kabin memuru olarak uçacak.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencilerinin mesleki tecrübelerini artırması amacıyla üniversitemiz ile Pegasus Hava Yolları arasında yapılan iş birliği anlaşmasıyla hayata geçirilen “Uçuşta Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında birinci sınıfı başarıyla tamamlayan öğrenciler Pegasus Hava Yolları’nın uçuşlarında uçuş güvenliği, yolcu memnuniyeti ve ikram gibi konular başta olmak üzere tecrübeli kabin memurlarıyla birlikte havada deneyim kazanacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş havacılık eğitimleri ve eğitimde iş birliği anlaşmalarıyla istihdam imkânı sağlanan öğrencilerimiz Pegasus Hava Yolları bünyesinde yaz boyunca yapılacak uçuşlarda görev alacak.