Radyoloji Günü Sempozyumu | Kapadokya Üniversitesi

Radyoloji Günü Sempozyumu

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü nedeniyle yüksekokulumuz Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı tarafından Radyoloji konulu bir sempozyum düzenlendi.

İlimizde ilk kez düzenlenen Radyoloji Günü etkinliklerine öğrencilerimizden yoğun katılım gerçekleşirken, Nevşehir ve Ürgüp’ten çeşitli Radyoloji çalışanları da ilgi gösterdi.

Sempozyuma katılan Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan İnceçayır, Radyoloji Teknikeri Hamza Baran, yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Gürdoğan Aydın, Program Sorumlumuz Şaban Akpolat ve program öğrencileri Radyoloji’nin tarihçesi ve Türkiye’deki gelişim süreci konusunda çeşitli sunumlarla günün anlam ve önemine değindiler.

İlimizde yıllardır düzenlenmeyen bu organizasyon, özellikle Nevşehir Şevki Atasagun Devlet Hastanesi Tıbbi Görüntüleme Bölümünde görevli idareci, teknisyen ve teknikerlerin katılım ve ilgileriyle daha da anlam kazandı.

Organizasyonu hazırlayanlara ve destek veren tüm sektör temsilcilerine teşekkür ediyoruz.