Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve öğrencilerimiz, Antalya Diplomasi Forumu’na katıldılar

Türkiye’nin ve dünyanın geleceğiyle ilgili yeni fikirlerin, eğilimlerin oluşmasına, diplomasi gündemi ve söyleminin şekillenmesine katkıda bulunması amacıyla düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile başladı.

Foruma, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile üniversitemiz yüksek lisans öğrencisi Sümeyra Demiralp, lisans öğrencilerimizden Gökçehan Maraşlı ve Tuğçe Ceylan da katıldılar.

12 farklı devlet ve hükümet başkanının, önde gelen bakan ve diplomatların, akademisyenlerin, düşünürlerin, iş insanlarının katılımıyla gerçekleşen forum, 20 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.