Sabiha Gökçen Yerleşkemizde İlk Mezuniyet Coşkusu | Kapadokya Üniversitesi

Sabiha Gökçen Yerleşkemizde İlk Mezuniyet Coşkusu

Kapadokya Meslek Yüksekokulu Sabiha Gökçen Yerleşkesinde eğitimini başarı ile tamamlayan öğrenciler 17 Mayıs 2014 tarihinde ilk mezuniyet coşkusunu yaşadı ve kepler havaya atıldı.

2011-2012 akademik yılında eğitime başlayan Kapadokya Meslek Yüksekokulu Sabiha Gökçen Yerleşkesi ilk mezunlarını verdi.

Törene Savunma Sanayii Müsteşarı Faruk Özlü, HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Hezarfen Havaalanı Genel Müdürü Ahmet Tezman, THY AO Yer Operasyon Standartları Doküman Yönetim Müdürü Mehmet Tayfur Doğan,  Çelebi İnsan Kaynakları Müdürü Nagehan Ekener, Çelebi Sabiha Gökçen İstasyonu Baş Müdürü Kürşat Ulutaş, yüksekokulumuz Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı, Yüksekokul Müdürü v. Füsun Hepdinç, yüksekokulumuz öğretim elemanları, öğrencileri ve veliler katıldı.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklâl Marşı’nın okunmasını müteakip İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin günün anlam ve önemine dair yaptıkları konuşmalarda mezun öğrencileri tebrik edip iş hayatlarında başarı dileklerini ilettiler.

Törenin öğrencilere yönelik kısmı iki bölümde gerçekleşti. İlk bölümde Yüksekokul Müdür Yardımcısı Arda Çakır Şed kuşanma geleneği ile ilgili bilgi verdi ve dereceye giren öğrencilere şed kuşatıldı. Dereceye giren öğrencilerden; okul birincisi Uçak Teknolojisi (ING) programından Tolga Kakcığaz’a ödülünü Savunma Sanayii Müsteşarı Faruk Özlü ve okul ikincisi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (ING) programından Dilek Çiftçi’ye ödülünü HEAŞ Genel Müdürü Hasan Naiboğlu takdim etti.

İkinci bölümde ise, programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizin diploma törenleri gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerin mezuniyet belgeleri yüksekokulumuz öğretim elemanları tarafından verildi. Programın sonunda kep atma törenine geçildi ve sahnede öğrenciler keplerini atarak mezuniyetin tadını çıkardılar. 2014 yılı mezunu tüm öğrencilerimize gelecek için sağlık, mutluluk ve iyi birer kariyer dileriz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız