TGT Öğrencilerimiz RADTEK2018 Kongresinden Ödüllerle Döndü | Kapadokya Üniversitesi

TGT Öğrencilerimiz RADTEK2018 Kongresinden Ödüllerle Döndü

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrencilerimiz, 26-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen 12. Uluslararası Katılımlı Radyoloji Teknisyenleri Kongresi’nden ödüllerle döndü.

Üniversitemiz TGT programı 2. Sınıf öğrencilerinden Sümeyya Kabacık, Ayla Hüseyinoğlu, Sezer Tarak Kalay ve daha önce Bahçeşehir Üniversitesinin sempozyumunda düzenlenen poster yarışmasında birinci olan TGT 2.sınıf öğrencimiz Tuba Mun, RADTEK2018 kongresinde düzenlenen yarışmaya katıldılar.

Kongreye poster ve bildiri ile katılan öğrencilerimizden Tuba Mun en iyi poster dalında birincilik, Sezer Tarık Kalay bilim kurulu teşvik ödülü ve Sümeyya Kabacık ise en iyi sözlü bildiri dalında ikincilik ödülünü kazandı.

Kongre programı içerisinde ayrıca, üniversitemiz adına kongreye katılan TGT Program Sorumlusu Öğr. Gör. Şaban Akpolat ilk Yardım ve Temel Yaşam Desteği konusunda katılımcılara eğitim verdi.

KONGRE ÖDÜLLERİ

En iyi Sözlü Bildiri Birincisi Fatma VARDAL / Çukurova Üniversitesi