Türkiye Maarif Vakfı ile İşbirliği Protokolü | Kapadokya Üniversitesi

Türkiye Maarif Vakfı ile İşbirliği Protokolü

Alanının önde gelen temsilcileriyle işbirliği içerisinde akademik programlarını belirleyen Kapadokya Üniversitesi, Türkiye Maarif Vakfı ile iyi niyet protokolü imzalayarak eğitim işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün arasında imzalanan bu iyi niyet protokolünün imza töreninde Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Koordinatörü Funda Aktan ve Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe de hazır bulundu.

Protokol, müşterek araştırma ve geliştirme çalışmalarının yapılması, eğitim işbirliklerinin gerçekleştirilmesi, ortak projelerin yürütülmesi, teknoloji transferinin sağlanması, akademik ve bilimsel yayınların üretilmesi, araştırma ve eğitim personelinin değişiminin gerçekleştirilmesi, akademik ve idari uygulama deneyiminin paylaşılması gibi çalışma alanlarını kapsamaktadır.

Türkiye Maarif Vakfı, Anadolu’nun kadim geleneklerini evrensel değerlerle birleştirip geleceğe taşımayı hedefleyerek yurt içinde ve yurt dışında eğitim hizmetleri veren bilimsel araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan veya destekleyen, okul öncesi eğitimden üniversite eğitimine kadar tüm eğitim süreçlerinde burs veren bir sivil toplum kuruluşudur.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız