Üniversitemizden Lise Öğrencilerine İtalyan Mutfağı Atölyesi | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemizden Lise Öğrencilerine İtalyan Mutfağı Atölyesi

Üniversitemiz, Uçhisar Sanat Yerleşkesinde Kayserili lise öğrencilerini misafir ederek, İtalyan Mutfağı Atölyesi düzenledi.

Geçtiğimiz ay Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerine Meksika Mutfağı Atölyesi düzenleyen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz ile Aşçılık Programımız, 2020 yılının ilk atölye çalışmasını Kayseri Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile yaptı.

Kayseri Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümü son sınıf öğrencilerinin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla düzenlenen atölye çalışmasında, Öğretim Görevlisi Dorukan Boyacı öğrencilere alanla ilgili teknik bilgiler aktararak, sorularını cevapladı. Daha sonra, yerleşkede yer alan pastane uygulama mutfağında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte İtalyan mutfağından Çikolatalı Calzone ve Vejetaryen Pizza’yı hazırlayarak sunum yaptılar.

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız