Üniversitemizden Lise Öğrencilerine Meksika Mutfağı Atölyesi | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemizden Lise Öğrencilerine Meksika Mutfağı Atölyesi

Üniversitemiz, Uçhisar Sanat Yerleşkesinde lise öğrencilerini misafir ederek, Meksika Mutfağı Atölyesi düzenledi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz ile Aşçılık Programımız, Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla üniversitemizin uygulama mutfaklarında atölye çalışması yaptı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı hakkında teknik bilgiler aktaran ve öğrencilerin sorularını cevaplandıran Öğretim Görevlisi Şef Melih İçigen ve Öğretim Görevlisi Dorukan Boyacı, daha sonra yerleşkemizde yer alan uygulama mutfaklarında Meksika mutfağından Tavuklu Quesadilla yemeği ve Churro tatlısını öğrencilerle birlikte hazırlayarak, sunum yaptılar.

 

 

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız