Ünlü Chef Ebru Omurcalı Yüksekokulumuzda

Yüksekokulumuzda aşçılık programı öğrencilerine, “Yemeğin Tarihi Yolculuğu” konulu bir konferans düzenlendi.

Bugüne kadar Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi derleyen, şu an “Çorbanın Kitabı”, Binbir Gece Sofraları”, “Tatlının Kitabı”, “Çorbanın Kitabı 2”, “Makarnanın Kitabı”, “Salatanın Kitabı” ve “Atıştırmalık Kitap” gibi yedi farklı kitap yazarı ünlü chef, A milli futbol takımının beslenme sorumlusu Ebru Omurcalı yüksekokulumuza konuk oldu.

Konferansta sofraların, yemeklerin ve lezzetlerin dünden bugüne nasıl geldiğini anlatan Sayın Omurcalı ayrıca deneyimlerini de öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerin sordukları sorular ile daha da renkli bir hal alan etkinliğe aşçılık programı öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.




E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız