YÖK Kurumsal Dış Değerlendirme Ziyareti Sona Erdi | Kapadokya Üniversitesi

YÖK Kurumsal Dış Değerlendirme Ziyareti Sona Erdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen Dış Değerlendirme Süreci kapsamında gerçekleştirilen saha ziyareti sonra erdi.

25 Aralık 2016 Pazar günü başlayan saha ziyareti, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü değerlendirme takımı ve yüksekokulumuz yetkililerinin katıldığı çıkış görüşmesi ile sona erdi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, başkanlığında Prof. Dr. Berna Musal, Prof. Dr. Fahri Yavuz, Prof. Dr. Musa Göğebakan, Prof. Dr. Serdal Terzi ve Ekrem Öztürk’ten oluşan değerlendirme takımına değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.