Yüksek Lisans Başvuruları Devam Ediyor | Kapadokya Üniversitesi

Yüksek Lisans Başvuruları Devam Ediyor

Üniversitemiz bahar döneminde başta İlber Ortaylı ve Murat Bardakçı olmak üzere Türkiye’nin tanınmış isimlerini misafir edecek.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Eğitimi seminerleri kapsamında güz eğitim döneminde eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Şevket Pamuk ve Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün’ü misafir eden üniversitemiz, bahar yarıyılında da Türkiye’nin tanınmış tarihçileri İlber Ortaylı ve Murat Bardakçı ile eski bakan Altan Öymen, Alev Alatlı, Ahmet İnam, Teoman Duralı gibi alanında uzmanlaşmış ve toplum tarafından ilgiyle takip edilen isimleri ağırlayacak.

1 Şubat tarihine kadar devam edecek olan Bahar yarıyılı yüksek lisans programı başvuruları üniversitemizin resmi web sitesi üzerinden yapılmaya devam ediyor.

Yüksek lisans programına kayıt yaptırarak eğitim alacak öğrenciler, yüksek lisans eğitimi boyunca Türkiye'de Siyasal Hareketler, Türk Yönetim Tarihi, Siyaset Kuramları, Türk Modernleşmesi Tarihi, Siyasal Düşünceler Tarihi gibi dersleri alarak toplumun çeşitli mevkilerinde yaşanan sorunlara etkili çözümler bulan, düşünsel tartışmalara katılan ve yönlendiren liderler olmak üzere gerekli donanımları haiz uzmanlar olarak mezun olacaklar.

 

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Başvuru için tıklayın


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız