SİZİ ARAYALIM

Konaklama İmkânı

Konukevleri

Üniversitemizin Kapadokya Yerleşkesinde öğrenim gören kız ve erkek öğrencilerimiz için barınma ve yemek imkânları sunan konukevlerimiz mevcuttur. 174 öğrenci kapasiteli konukevlerimiz, Mustafapaşa yerleşkesi içerisinde, dersliklerimize yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Konukevlerimiz, öğrencilerimizin başka hiçbir şeyle uğraşmalarına gerek olmadan tümüyle eğitimlerine odaklanmalarını sağlayacak şekilde planlanmıştır ve tecrübeli eğitimciler tarafından idare edilmektedir.

Konukevlerinde 7/24 güvenlik/idari sorumlu bulunmakta ve veli bilgilendirme hizmeti verilmektedir. Merkezi sistem ile ısıtılan öğrenci evlerimizde 24 saat kesintisiz sıcak su olup; her odada banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Çamaşır ve ütü odaları öğrencilerimizin ortak kullanımına açıktır.

Anlaşmalı Tesisler

Konukevlerimize ilave olarak yine Ürgüp’te anlaşmalı tesislerde konaklama alternatifleri sunulmaktadır. Detaylı bilgi için 0530 468 26 13 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.

2023-2024 Konaklama Ücretleri

Mustafapaşa Konukevi / Anlaşmalı Konaklama Tesisleri

1 Kişilik Oda

2 Kişilik Oda

3 Kişilik Oda

Konaklama Ücreti

*Belirtilen ücretlere yemek hizmeti dahil değildir. KDV Dahildir.

Konukevi Başvurusu İçin İstenen Belgeler

1. Konukevi Hizmet Sunum Taahhütnamesi (Taahhütname)
  2. Açık Rıza Onay Formu (Onay Formu)
  3. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için kimlik kartı fotokopisi
  4. Sağlık durumunun kurumda kalmasına elverişli olduğunu belirten ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu
  5. 2 adet vesikalık fotoğraf
  6. Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi
  7. Yabancı uyruklu öğrencilerden öğrenim izni belgesi, pasaport fotokopisi, yabancı kimlik numarası
  8. Konukevi ücretinin ve depozitonun ödendiğine ilişkin belge/dekont (Depozito ücreti 1.000TL)

Not : Konukevi kayıt sırasında ergin olmayan öğrencilerin hizmet sunum taahhütnamesinin velisi tarafından imzalanması gerekir.

Kapadokya Üniversitesi Konukevi Yönergesi için tıklayınız