Kapadokya Yerleşkesi

UNESCO Kültür Mirası olarak korunan, büyüleyici coğrafyası ve benzersiz tarihi eserleriyle dünyanın gözbebeği Kapadokya’da tarihi binaların restore edilmesiyle oluşturulan yerleşkemizde öğrencilerimize sakin, güvenli ve güzel bir bölgede konaklama ve eğitimlerine yoğunlaşma; sosyal etkinlikler ile keyifli bir öğrencilik yaşama fırsatları sunulmaktadır.

Kapadokya Yerleşkemizde öğrenim gören öğrencilerimiz turistik alanlarda yabancı dil becerilerini geliştirme imkânı da bulmaktadırlar.