12 Eylül 2020 tarihli ‘Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’ (Kapadokya YÖS) ve ‘Türkçe Yeterlik Sınavı’ (TYS) Saat, Salon ve Yerleşke Bilgileri | Kapadokya Üniversitesi

Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’ (Kapadokya YÖS) ve ‘Türkçe Yeterlik Sınavı’ 12 Eylül 2020 Cumartesi günü, Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerimizde yapılacaktır. Sabiha Gökçen Yerleşkemizde yapılacak YÖS iki oturumda gerçekleşecektir. Bu yerleşkede sınava girecek adayların aşağıdaki oturum bilgilerini dikkate almalarını rica ederiz. Sınava girecek adayların sınav saatinden en az 20 dakika önce sınava girecekleri bina önünde hazır olmaları gerekmektedir. Sınav takvimi aşağıda yer almaktadır.

Mustafapaşa yerleşkesi ‘Kapadokya YÖS’ saat ve salon bilgileri için tıklayınız. (Sınav saat 11:00’da başlayacaktır)

Sabiha Gökçen yerleşkesi 1. oturum ‘Kapadokya YÖS’ saat ve salon bilgileri için tıklayınız. (Sınav saat 11:00’da başlayacaktır)

Sabiha Gökçen yerleşkesi 2. oturum ‘Kapadokya YÖS’ saat ve salon bilgileri için tıklayınız. (Sınav saat 14:00’da başlayacaktır)

Mustafapaşa yerleşkesi ‘Türkçe Yeterlik Sınavı’ saat ve salon bilgileri için tıklayınız. (Sınav saat 14:30’da başlayacaktır)