KÜNKART

KÜNKART Nedir?

KÜN idari veya akademik personeli olduğunu gösteren KÜN İdari Akademik Personel Kimlik Kartı, kimlik bilgileri yer alan kişinin KÜN öğrencisi olduğunu gösteren KÜN Öğrenci Kimlik Kartı ve KÜN mezunu olan öğrencilerinin talebi ile adlarına düzenlediği KÜN Mezun Kartı “KÜNKART”tır.

KÜNKART sahipleri!
Anlaşmalı işletmelerde indirim fırsatları sizleri bekliyor.

ANLAŞMALI KURUMLAR

Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kapadokya Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezindeki tanı ve tedavi hizmetlerinde %20 indirim fırsatı!

Royal Ballon Cappadocia

Kapadokya'nın olmazsa olmazlarından Sıcak Hava Balon Turu yapmak isteyen KÜNKART sahiplerine %10 indirim fırsatı!

İşletmenin KÜNKART sahiplerine sağlamış olduğu avantajlar diğer uygulamış olduğu promosyon, indirimler vb. ile birleştirilemez.

Royal Stone Houses

Göreme'de bulunan Royal Stone Houses'taki konaklamalarda %10 indirim fırsatını yakalayın!