KÜNKART

KÜNKART Nedir?

KÜN idari veya akademik personeli olduğunu gösteren KÜN İdari Akademik Personel Kimlik Kartı, kimlik bilgileri yer alan kişinin KÜN öğrencisi olduğunu gösteren KÜN Öğrenci Kimlik Kartı ve KÜN mezunu olan öğrencilerinin talebi ile adlarına düzenlediği KÜN Mezun Kartı “KÜNKART”tır.

Bu kart sahiplerine anlaşmalı işletmelerde indirim uygunlanmaktadır.

ANLAŞMALI KURUMLAR

Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kapadokya Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezindeki tanı ve tedavi hizmetlerinde %20 indirim uygulanmaktadır.