Paydaşlarımız | Kapadokya Üniversitesi

Paydaşlarımız

Kapadokya Üniversitesi, düzenli olarak ön lisans/lisans/yüksek lisans programlarının amaçlarını ve program çıktılarını iyileştirmek, idari birimlerde verimliliği ve etkinliği artırmak, toplum ve sektörlerle ilişkilerini düzenlemek ve yeni hedefler belirlemek, uluslararası ilişkiler alanlarında akademik değerlendirme yapmak, kalite geliştirme, stratejik planlama, kurumsal değerlendirme ve dış değerlendirme alanlarında sürekli iyileştirme ve izleme süreçlerini yerine getirmek üzere paydaş görüşlerini almaktadır.

Paydaş Toplantılarını görüntülemek için tıklayın.

Paydaş Yönergesi'ni görüntülemek için tıklayın.

Paydaş Listesini görüntülemek için tıklayın.

Paydaş Analiz ve Beklentileri Formunu görüntülemek için tıklayın.

İyileştirme Tablomuza Ulaşmak için tıklayınız.