12.06.2021 Tarihli Gözetimli Klasik Sınavlar Grup Bilgisi ve Giriş Linkleri | Kapadokya Üniversitesi

12.06.2021 Tarihli Gözetimli Klasik Sınavlar Grup Bilgisi ve Giriş Linkleri

12.06.2021 tarihinde yapılacak gözetimli klasik sınavların grup bilgisi ve giriş linklerine ilişkin bilgiler aşağıdadır. Giriş bilgileri günlük periyotlar halinde, sınav gününden bir gün önce yayınlanmaktadır.

'Çiğneme Fizyolojisi' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Dünya Tarihi' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Fizyoterapide Temel Ölçme ve Değerlendirme' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'İşitme Cihazları' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Mikrobiyoloji ve Sterilizasyon' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Okul Öncesinde Montessori Eğitimi - I' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Radyoterapi Fiziği - I' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

'Uçuş Planlama ve Kontrolü' dersinin gözetimli final sınavı grup bilgisi ve giriş linkleri için tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü