2. Kapadokya YÖS Sınavı Tarih, Saat ve Salon Bilgileri

2. Kapadokya YÖS sınavı 07 Mart 2020 Cumartesi günü Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde saat 11:00’da yapılacaktır. Sınav saatinden 30 dk. önce isminizin yazılı olduğu sınav salonunda bulunmanız gerekmektedir.

Mustafapaşa yerleşkesi Kapadokya YÖS sınavı katılımcı ve salon bilgileri için tıklayınız.

Adres:

Mustafapaşa Yerleşkesi

Oktay Sinanoğlu Binası
50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir
T: (384) 353 5009 pbx
international@kapadokya.edu.tr

Sabiha Gökçen yerleşkesi Kapadokya YÖS sınavı katılımcı ve salon bilgileri için tıklayınız.

Adres:

Sabiha Gökçen Yerleşkesi