2019 – 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Trimestir Programları Güzel Sanatlar-II Dersi Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Trimestir Programları için Güzel Sanatlar-II dersi ara sınavı 24-28 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara sınav http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

24-28 Şubat 2020 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi Başkanı (huseyin.gul@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.