2019-2020 Akademik Yılı Sömestir Programlar Bahar Dönemi Muafiyet Sınavı Başvuruları

2019-2020 akademik yılı bahar dönemi sömestir programlar için muafiyet sınavları Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 16-18 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Başvurular online olarak muafiyet.kapadokya.edu.tr adresinden alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin öğrenci numaraları ve TC kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak ilgili derslerini seçmeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz okulumuz sekreterliklerine başvuru süresi içerisinde yazılı dilekçe ile talepte bulunabilirler.

Muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 12 Ocak 2020 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar Dileriz.