2019-2020 Güz Dönemi Lisans Programlarına Kayıtlı Hazırlık Sınıfına Bir Yıl ve Daha Uzun Süre Devam Etmiş Öğrenciler İçin Muafiyet Sınavı

• Lisans programlarına kayıtlı hazırlık sınıfına bir yıl ve daha uzun süre devam etmiş öğrenciler için muafiyet sınavı Mustafapaşa yerleşkesinde 13 Ocak 2020 Pazartesi günü iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.
  • Sınavın birinci aşaması olan OOPT (Oxford Online Placement Test) sınavından başarılı olan öğrenciler aynı gün yazılı ve sözlü sınava gireceklerdir.
  • Öğrencilerin muafiyet sınavının ilk aşamasından başarılı sayılabilmeleri için OOPT sınavından 2019-2020 Akademik yılı İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim Tercümanlık bölümlerine kayıtlı öğrencilerden ise 70 puan ve üstü , 2018 ve öncesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerden 60 puan ve üstü almaları beklenmektedir. İlk aşamada başarılı olan öğrenciler aynı gün yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Sınav saat ve salon bilgileri Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.