2020 – 2021 Akademik Yılı Trimestir Bahar Dönemi Ortak Zorunlu Dersler Ara Sınavları Hakkında | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi

-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I,II

-Güzel Sanatlar – II

-Türk Dili - II

-Temel Bilgi Teknolojileri,

derslerinin ara sınavları aşağıdaki tarih ve saatlerde yapılacaktır.

Trimestir Öğrencileri İçin

Türk Dili – II dersi ara sınavı 27.03.2021

Gözetmenlik ve Bilgilendirme sanal sınıfına giriş saati 09:25

Online sınava giriş saati 10:00

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – I ve II dersi ara sınavı 27.03.2021

Gözetmenlik ve Bilgilendirme sanal sınıfına giriş saati 11:25

Online sınava giriş saati 12:00

Güzel Sanatlar – II dersi ara sınavı 27.03.2021

Gözetmenlik ve Bilgilendirme sanal sınıfına giriş saati 13:25

Online sınava giriş saati 14:00

Temel Bilgi Teknolojileri II dersi ara sınavı 27.03.2021 (ALTTAN ALAN ÖĞRENCİLER İÇİN)

Gözetmenlik ve Bilgilendirme sanal sınıfına giriş saati 15:25

Online sınava giriş saati 16:00

Ara sınavlar http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarih ve saatlerde sisteme giriş yapmalı ve sınavlarını tamamlamalıdır. Her ders için 20 adet soru yöneltilecek ve 30 dakika içerisinde ilgili derse ait sınavınızı tamamlamanız gerekecektir.

SINAVLARA GİRİŞ SIRASINDA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDİNİZ.

1. Yukarıda verilen ilgili derslerin "Gözetmenlik ve Bilgilendirme sanal sınıfına giriş saati"nden en az 10 dakika önce https://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresine giriniz.
  2. Belirtilen tarih ve başlangıç saatinde “Gözetmenlik ve Bilgilendirme” sanal sınıfına giriniz. Sınav sorumlusu tarafından verilecek olan talimatları yerine getiriniz.
  3. Yukarıda belirtilen sınav başlangıç saatinde aktifleşecek olan sınav linkine tıklayarak sınavınıza başlayınız.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları, giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi Whatsapp Destek Hattı - 05384244865 ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Diğer Duyurular Tümü