- Ana Sayfa
- Duyurular
- 2020 – 2021 Güz Dönemi Uygulamalı Bilimler Yükseko...
2020 – 2021 Güz Dönemi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları Kontenjanı ve Başvuru Koşulları
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları için 2020-2021 akademik yılı güz dönemi başvuru koşulları, kontenjanı ve takvimi aşağıdadır:
Başvuru koşulları
- Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi olmak.
- Çift Ana Dal için Öğrencinin Başvuru anında ana dal diploma programındaki Ağırlıklı Genel Not Ortalamasının (AGNO) en az 4.00 üzerinden 2.70 olması, yan dal için ise 2.60 olmalıdır.
- Başvurduğu yarıyıla kadar ana dal diploma programında aldığı tüm kredili ve kredisiz dersleri en az DD veya G notu ile tamamlaması gerekmektedir.
- Öğrencinin ana dal lisans diploma programında en erken 3. yarıyılın, en geç 5. yarıyılın başında olması gerekir.
- İlgili bölümün önerisi ve ilgili yönetim kurulu kararı ile belirlenen ek başvuru koşullarını sağlaması, gerekir.
Kapadokya Üniversitesi Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları Yönergesi için tıklayınız.
Başvuru için gerekli belgeler
- Başvuru dilekçesi
- Ana dal diploma programı not dökümü
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu |
Bölüm Adı |
Çift Ana Dal- Yan Dal Yapabilecek Bölüm |
Yerleşke |
Çift Ana Dal Kontenjanı |
Yandal Kontenjanı |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Beslenme ve Diyetetik |
Nevşehir / Uçhisar |
5 |
6 |
Başvuru ve Değerlendirme Takvimi
Başvuru Tarihi |
Değerlendirme Tarihi |
Sonuç İlan Tarihi |
Kesin Kayıt Tarihi |
Başlangıç |
Bitiş |
Başlangıç |
Bitiş |
12.09.2020 |
Başlangıç |
Bitiş |
06.07.2020 |
28.08.2020 |
04.09.2020 |
11.09.2020 |
14.09.2020* |
18.09.2020* |
*COVID-19 salgını sürecine bağlı olarak kesin kayıt tarihi güncellenebilecektir.
Paylaş