2020-2021 Öğrenci Toplulukları Seçimli Genel Kurul Takvimi | Kapadokya Üniversitesi

2020-2021 Öğrenci Toplulukları Seçimli Genel Kurul Takvimi

2020-2021 Akademik yılı öğrenci topluluğu seçim takvimi aşağıda yer almaktadır.

Seçimler Microsoft Teams üzerinden topluluklar için önceden oluşturulmuş gruplarda online seçim yoluyla gerçekleşecektir.

Başkan adayı olmak isteyen öğrenciler, 1 Başkan, 3 yönetim kurulu üyesi, 3 yedek üye olmak üzere 7 kişilik ekipten oluşan yönetim kurulu listesi hazırlamaları gerekmektedir.

Adayların ‘’ Topluluk Başkan ve Yönetim Kurulu Aday Başvuru Form’unu doldurarak ‘’ , sks@kapadokya.edu.tr adresine aşağıda belirtilen tarihe kadar mail atmaları gerekmektedir.

Teams üzerinden gerçekleşecek olan online seçimde, toplantıya katılmayan öğrencilerin topluluk üyeliği düşecektir.

Toplulukların seçimli genel kurul takvimine, buradan ulaşabilirsiniz.

SÜREÇ

BAŞLAMA TARİHİ