2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Başvuru Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Başvuru Değerlendirme Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü yüksek lisans programları başvuru sonuçları için tıklayınız.

Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan lisansüstü öğrenci adaylarının kayıt işlemleri 22-30 Haziran 2021 tarihleri arasında online ortamda gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıt Belgeleri

1. Lisans Diploması (Mezun Belgesi)

2. Lisans Mezuniyet Transkripti (Not Dökümü Belgesi)

3.Yüksek Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi( Yalnızca Doktora Öğrencileri İçin)

4.Yüksek Lisans Not Çizelgesi (Transkript) Belgesi veya Onaylı Sureti( Yalnızca Doktora Öğrencileri İçin)

5. ALES çıktısı veya GMAT, GRE Belgesi (Başvuru esasında ALES belgesi ibraz etmişler için)

6. Dil Puanını Gösterir Belge (İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans  ile Siyaset  Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora programları için)

7. Diploma Denklik Belgesi (Yurtdışı üniversitelerden mezun olan T.C. vatandaşı öğrenciler için YÖKten alınmış)

8. TC Kimlik Belgesi

9. Vesikalık Fotoğraf (Taranıp yüklenmesi gerekmektedir)

10. Öğrenci taahhütnamesi ve açık rıza beyan formu Örgün Öğretim (indirmek için tıklayınız) (Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programı öğrencileri için)

11. Öğrenci taahhütnamesi ve açık rıza beyan formu - Uzaktan Öğretim (indirmek için tıklayınız) (Tezsiz-Uzaktan Yüksek Lisans öğrencileri için)

12. Öğrenci Bilgi Formu (kayit.kapadokya.edu.tr sayfasından ulaşabilirsiniz)

13. Eğitim Taahhütnamesi (kayit.kapadokya.edu.tr sayfasından ulaşabilirsiniz)

14. Ödemenin yapıldığına dair banka dekontu (veya kredi kartı ödeme belgesi)

15. Covid - 19 Tedbirlerine Dair Taahhütname (indirmek için tıklayınız)

Kayıt Aşamaları

Öğrencilerimiz ilk önce kayit.kapadokya.edu.tr adresinde yer alan Öğrenci Bilgi Formunu doldurarak kaydetmeli ve çıktısını alarak imzalamalıdır. Ardından aynı adresteki “Taahhütname Bilgileri” kısmı doldurularak Eğitim Taahhütnamesi kaydedilmeli ve çıktısı alınmalıdır.

Daha sonra öğrenciler Kesin Kayıt Belgeleri başlığında sıralanmış kayıt evraklarını hazırlamalıdır. Hazırlanan evrakların taranmış bir kopyası yazılıma yüklenmelidir.

Evrakları yazılıma yüklemek için tıklayınız.

Kullanıcı Adı: T.C. Kimlik Numarası

Şifre: Doğum Tarihi

Kesin Kayıt Belgelerinin asılları 23 Haziran-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında üniversitemize ulaşacak şekilde kargo/posta yolu ile gönderilmelidir.

 

Taahhütnamede yer alan “Ödeme Yöntemi” alanı

  • Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın dönemlik ücreti görülür. Söz konusu ücret banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATM’den Ödeme, Havale-EFT) vasıtasıyla ödenebilir.
  • Kredi Mail Order, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünde dönemlik ücret 4 taksit halinde görülür. Söz konusu ücretin ilk taksiti banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATM’den Ödeme, Havale-EFT) veya ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap” butonuna tıklayarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile (kredi kartıyla) ödenebilir. Bu ödeme yöntemi seçildiğinde çıktısı alınan taahhütnamenin üzerine mutlaka kredi kartı bilgisi ile ödeme yapanın ki dahil olmak üzere TC kimlik numarası yazılmalıdır.
  • Kredi Kartı Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücret görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap” butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir.

* İlave taksit avantajları ilgili kart sağlayıcı bankalar tarafından yapılmakta olup, kampanya süreleri ve koşulları ilgili bankalar tarafından belirlenmektedir. Bankaların verdiği ekstra taksitlendirme taksit üzerine eklenecektir.

** Öğrenim ücretlerine KDV dahil değildir.

Eğitim Ücretinin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri

Havale veya EFT yapılacak ise;

Alıcı: Kapadokya Üniversitesi

IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81

ıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve okul no veya TC kimlik no

 

Garanti Bankası Şubesine gidilir ise;

- İsteğe bağlı ödeme

- Kurum Kodu: 2623 (NEV. EĞİTİM HESABI)

- Açıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No veya TC Kimlik No

* Ödeme tutarını hesaplamak için kayit.kapadokya.edu.tr adresinde ön kayıt işlemi tamamladıktan sonra karşınıza gelecek Eğitim Taahhütnamesinden yararlanabilirsiniz. Öğrenci adayları yukarıda ayrıntıları verilen banka hesabına Eğitim Taahhütnamesinde yer alan asgari öğrenim ücretini (taksitli ödeme yapacaklar için eğitim ücretinin 1/4’ü) yatırmaları gerekmektedir. Ödemeyi banka aracılığı ile peşin yapmayacakların taahhütname alanına mutlaka kredi kartı bilgilerini girmeleri gerekir.

** Öğrencinin adı-soyadı ve T.C kimlik numarası ödeme dekontunda açık bir şekilde yazılı olarak belirtilmiş olmalıdır.

 


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız