Sağlık Bölümleri/Programları Uygulama Dersleri Hastane/Uygulama Eğitim Merkezi Servis Saatleri | Kapadokya Üniversitesi

Sağlık bölümleri / programı öğrencilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi uygulama eğitimi servis saatlerine ilişkin;

SAĞLIK BÖLÜMLERİ/PROGRAMLARI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Hastane uygulama eğitimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. Nevşehir servis kalkış noktaları/saatleri:
  • Mustafa Paşa’dan, İdari Bina yanı, Saat: 07.30
  • Fabrika Yerleşkesi önü, Saat: 07.40
  • Ürgüp Yerleşkesi önü, Saat:07.50

Servislerin hastane kalkış noktası Ağız ve Diş Sağlığı programı öğrencileri için Nevşehir ADSM otoparkı, diğer programlar için Acil Servis çıkışı karşısında yer alan otopark alanıdır.

Öğrencilerin hastaneye giriş saati 08.20’dur. Öğrenciler, 08.30 itibari ile uygulama alanlarında hazır durumda olacaklardır.

Grupların hastaneden çıkış saatleri:

PROGRAM

15.00-15.15

16.00-16.15

TG, ENF, ADS, PL

İAY, DY, DYING, TL, ÇS

AN, AH, TDS, OM

FT, RT, BD, FTR, DKT, ÇG

Özel Versa Hastanesi’nde uygulama eğitimi alacak öğrencilerimiz için servis çıkış saatleri, Nevşehir Devlet Hastanesi çıkış saatleri ile aynıdır.

Nevşehir’de bulunan Diğer Uygulama Eğitim Merkezleri:

Özel Arel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Umut Pınarı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Başaklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Kapadokya Üniversitesi- Nevşehir Anaokulu

Servis Kalkış Saati

16.15

17.30

2. Kayseri servis kalkış noktaları/saatleri:

• Mustafa Paşa’dan, İdari Bina yanı, Saat: 07.30
  • Fabrika Yerleşkesi önü , Saat: 07.40
  • Ürgüp Yerleşkesi önü, Saat:07.50

Öğrencilerin hastanelere giriş yapma saati 08.35’dır. Öğrenciler, 08.45 itibariyle uygulama alanlarında hazır durumda olacaklardır.

Servislerin hastane kalkış noktası Acil Servis önüdür.

Grupların hastaneden çıkış saatleri:

Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulama eğitimi alacak tüm gruplar saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaktır. Servis kalkış saati ise 16.15’tir.

Kayseri Devlet Hastanesi’nde uygulama eğitimi alacak tüm gruplar saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaktır. Servis kalkış saati ise 16.15’tir.

Erciyes Üniversitesi’nde uygulama eğitimi alacak tüm gruplar saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaktır. Servis kalkış saati ise 16.15’tir.

Kayseri’de bulunan Diğer Uygulama Eğitim Merkezleri:

Mutlu Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi

Mavi Kelebekler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi

Özel Melikgazi  Yaşam Pınarı Rehabilitasyon Merkezi

Servis Kalkış Saati

15.20

15.30

15.40

15.45

15.50

Diş Protez Teknolojisi 2. Sınıf öğrencilerinin Kayseri’de eğitim alacakları tüm uygulama merkezlerinden servis kalkış saati 17.00’dir.

3. Ürgüp Devlet Hastanesi

Ürgüp Devlet Hastanesinde uygulama eğitimi alacak öğrenciler ulaşımlarını kendileri sağlayacaktır.

Öğrenciler, 08.30 itibari ile uygulama alanlarında hazır durumda olacak ve saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaklardır.

*Lütfen yukarıda belirtilen konulara özen gösteriniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü