Hazırlık Sınıfına Bir Yıl ve Daha Uzun Süre Devam Etmiş Öğrenciler İçin Muafiyet Sınavı Başvuruları

• Hazırlık sınıfına bir yıl ve daha uzun süre devam etmiş öğrenciler için muafiyet sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 28 Aralık 2019 Cumartesi günü iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.
  • Sınavın birinci aşaması olan OOPT (Oxford Online Placement Test) sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde yapılacaktır.
  • Sınavın birinci aşamasından başarılı olan öğrenciler aynı gün Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde yazılı ve sözlü sınava gireceklerdir.
  • Öğrencilerin muafiyet sınavının ilk aşamasından başarılı sayılabilmeleri için OOPT sınavından Önlisans programlarına kayıtlı öğrencilerden 40 ve üstü puan almaları beklenmektedir. İlk aşamada başarılı olan öğrenciler aynı gün yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Başvurular online olarak alınacak olup başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Sınava başvurmak için tıklayınız
  • Öğrencilerimizden hazırlık muafiyet sınavına başvuru hakkı olduğu halde online başvuru yapamayan öğrencilerimiz nilgun.eksi@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

• Son başvuru tarihi 26 Aralık 2019 saat 18:00 dir.

• Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Sınav saat ve salon bilgileri Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.