Kapadokya Üniversitesi Bir Bilenlerini Arıyor! | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi Bir Bilenlerini Arıyor!

Kapadokya Üniversitesi ÖGEK tarafından yürütülen “Bir Bilene Sor” sisteminin 2021-2022 akademik yılı bahar dönemi için başvuruları başladı.

Bir Bilene Sor; yeni başlayan öğrencilerin bilmediklerini tecrübeli öğrencilere sordukları, öğrencinin öğrenciye yol gösterdiği bir oryantasyon programıdır. Bu program kapsamında, Üniversitemizde okuyan tecrübeli öğrenciler arasından seçilen Bir Bilenler, Üniversitemize yeni başlayan arkadaşlarına üniversite hayatına alışma süreçlerinde rehberlik ederler.

Programa destek vermek isteyen tecrübeli öğrencilerimizin https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/bir-bilene-sor-sistemi/ sayfasında yer alan Bir Bilen Başvuru Formunu doldurup, 05.03.2022 tarihine kadar pdr@kapadokya.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

Bir bilen olmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

• Ön lisans programlarda 2. Sınıf, lisans bölümlerinde 3. ve 4. Sınıf olmalıdır.
  • Genel not ortalamaları en az 2.4 olmalıdır.
  • Disiplin cezası almamış olmalıdır.
  • “Bir Bilen” kendisine danışan öğrenciye genel saygı kuralları çerçevesinde destek vermeli, bu program kapsamında yardım alan tüm öğrencilerin kişilik haklarına ve onurlarına saygı göstermelidir.

Detaylar, https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/bir-bilene-sor-sistemi/ linkinde yer almaktadır.

Diğer Duyurular Tümü