Mütevelli Heyet Başkanımızın Mesajı | Kapadokya Üniversitesi

Mütevelli Heyet Başkanımızın Mesajı

Kapadokya Üniversitesinin kıymetli öğrencileri, değerli mesai arkadaşlarım,

Kurucumuz, ilham ve motivasyon kaynağımız Sayın Alev Alatlı’nın yokluğunu her gün daha derinden hissediyoruz. Çok sevdiği bu toprakların üzerinde ideallerini yaşatacak kalıcı bir eser bırakmanın hayaliyle vücut bulan Kapadokya Üniversitesi bugün sağlam temellere oturan, Anadolu’nun ortasında bir köyden hayat bulup evrensel değerleri sahiplenen, üzerinde yaşadığımız coğrafyanın dertlerine derman olmaya çalışan güçlü bir kurum haline geldi. Yaşadığımız kaybın telafisi mümkün değil ancak bizlere yüklediği yeni görevlerin de farkında olmamız gerekiyor. Hedefimiz mevcudu korumak değil Alev Alatlı’nın inancını doğru çıkaracak şekilde Üniversitemizi daha iyi noktalara taşımak olacak. Bunu mümkün kılacak olan ise sizlerin desteği ve katkıları… Bu uyumlu ve etkili çalışma ortamının devamını sağlamak üzere Kurucu Vakfımızın ve Üniversitemizin mütevelli heyetlerinin kararı uyarınca Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Üniversitemizin genel sekreterliği görevine ise kuruluşumuzdan bu yana beraber çalıştığımız, idari konularda başarılı bir yönetim sergileyen Halil İbrahim Ünser hocamız atanmıştır. Öğrencilerimizin ders dışı faaliyetlerini birlikte koordine ettiğimiz sevgili Arda Çakır hocamız ise aynı görevlerini öğrenci dekanı unvanıyla yürütecektir. Yükümüz ağır ama inancımız tam. Görevi değişen tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, tebrik ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

Funda AKTAN