Sen de Akran Desteği Gönüllüsü Ol!

Sevgili Öğrencilerimiz, sizleri Akran Desteği gönüllüsü olmaya davet ediyoruz.

Akran Desteği hem akademik destek veren hem de akademik destek alan öğrencilerin bireysel kazanımlar elde etmesini hedefleyen bir sistemdir. Bu kapsamda, destek alan öğrenciler akademik başarılarını yükseltmekte, destek veren öğrenciler ise bilgilerini pekiştirmekte, iletişim kurma ve ders anlatma becerilerini geliştirmektedirler. Sistem kapsamındaki dersler birebir ve küçük gruplar halinde organize edilmektedir.

Akran Desteği sisteminde görev almaya, bilgisini arkadaşları ile paylaşmaya, paylaşırken de pekiştirmeye gönüllü öğrencilerimizhttps://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/akran-destegi-sistemi/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurup, pdr@kapadokya.edu.tr  mail adresine veya  0536 620 00 26 iletişim numaralı WhatsApp hattımıza 22.10.2020 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Sizleri üniversitemizin başarısını arttıracağını inandığımız bu yeni programa destek vermeye davet ediyoruz.

Unutmayın, bilgiyi pekiştirmenin en iyi yolu başkalarıyla paylaşmaktır.

Akran Desteği vermek için;

• Ön lisans programlarda 2. Sınıf, lisans bölümlerinde 2. ve 3. Sınıf öğrencilerimiz başvuru yapabileceklerdir.
  • Destek verecek öğrenciler, destek verecekleri derslerden en az BA notu almış olmalıdır.
  • Disiplin cezası almamış olmalıdır.

Detayları,  https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/akran-destegi-sistemi/ linkinden inceleyebilirsiniz.

Bekliyoruz.