Uzaktan Öğretim Hakkında Bilgilendirme

Sevgili öğrencilerimiz,

Uzaktan Öğretim yöntemiyle eğitime başladığımız 23 Mart tarihinde 51 önlisans, 32 lisans ve 4 yüksek lisans olmak üzere toplamda 87 ders işlenmiş, sisteme 2657 öğrencinin erişimi, dersleri canlı takip etmesi sağlanmıştır.

2014'ten bu yana Uzaktan Öğretim sistemini aktif kullanıyoruz, uzaktan öğretim altyapımız gün geçtikçe güçlendi. Yılların getirdiği tecrübeyle bugün yeni yöntemde büyük başarı elde ettik.

Sisteme dahil olma konusunda sorun yaşamış öğrencilerimiz mutlaka olmuştur. Bu tür bir zorluk yaşamış öğrencilerimiz için şunu bildirmek isteriz; ülkemizde tüm derecelerde eğitim kurumlarının uzaktan eğitime geçmesiyle genel bir yoğunluk yaşanmıştır. Öğrencilerimize ayrıca İnternet bağlantı hızlarını https://hiztesti.turktelekom.com.tr/ adresinden kontrol etmelerini ve ders esnasında aynı ağa bağlı internet kullanımının mümkün mertebe aza indirilmesini sağlamalarını önerebiliriz...

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz