‘Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’ (Kapadokya YÖS) ve ‘Türkçe Yeterlik Sınavı’ (TYS) Saat, Salon ve Yerleşke Bilgileri | Kapadokya Üniversitesi

‘Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’ (Kapadokya YÖS) 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 11:00'de Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen Yerleşkelerimizde yapılacaktır. Sınava girecek adayların sınav saatinden en az 20 dakika önce Mustafapaşa yerleşkesinde Medrese Binası A1 dersliğinde, Sabiha Gökçen yerleşkesinde ise S1 dersliğinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

‘Türkçe Yeterlik Sınavı’ (TYS) 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 14:00'de Sabiha Gökçen yerleşkemizde yapılacaktır. Sınava girecek adayların sınav saatinden en az 20 dakika önce Sabiha Gökçen yerleşkesi ise S1 dersliğinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü