Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlarımız Başlıyor

Kapadokya Üniversitesinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen yetkiyle ve hava yolu şirketleri ile imzalanan protokoller doğrultusunda eğitim veren kabin hizmetleri bölümünde okumak isteyen adaylar için ön mülakatlar yapılacak.

Sektör tarafından aranan uçuşa uygunluk şartlarını öğrenmek ve Mesleki Eğilim Bursu’ndan yararlanmak isteyen adayların ön mülakatlara katılması bekleniyor.

Fiziki ve mesleki uygunluk ile psikolojik değerlendirmelerin yapılacağı, 3 aşamadan oluşan ve ortalama 15 dakika sürecek olan ön mülakatlar ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Mülakatlar ücretsizdir. Kontenjanlar sınırlı olduğu için katılmak isteyen adayların (0384) 353 50 09 numaralı telefonu arayarak ya da bu link üzerinden önceden randevu almaları gerekiyor.

2021 yılında 11 ilde yapılacak ön mülakatlara ilişkin takvim aşağıdaki gibidir. Randevu alırken belirtmek kaydıyla her aday kendisine en uygun olan ildeki mülakata katılabilir.

Mülakat İli

Mülakat Adresi

İskenderun/Hatay

28 Nisan 2021 Çarşamba

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Karaağaç Konarlı Caddesi 165 Sokak No:1 Arsuz/HATAY

Gaziantep

29 Nisan 2021 Perşembe

Doğru Cevap Özel Öğretim Kursu, Sarıgüllük Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı No:1/A Şehitkamil/GAZİANTEP

Adana

20 Mayıs 2021 Perşembe

Özel Beren Havacılık Koleji, Belediye Evleri, 84280 Sokak No:6 Çukurova/ADANA

Mersin

21 Mayıs 2021 Cuma

Tales Fen Eğitim Kurumları, Güvenevler Mah. 1931 Sk. Dumlupınar Cad. No:3 Yenişehir/MERSİN

Konya

26 Mayıs 2021 Çarşamba

Gevher Nesibe Koleji, Erenköy Mahallesi Kubbealtı Sokak No:16, Selçuklu/KONYA

Bandırma/Balıkesir

29 Mayıs 2021 Cumartesi

Daha sonra ilan edilecektir.

Kayseri

3 Haziran 2021 Perşembe

Kapadokya Üniversitesi, Mimarsinan Mahallesi Tarsus Sokak No: 88/A Kocasinan/KAYSERİ

İstanbul