2023 Proje Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği, Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları (Asil ve Yedek Listeler) | Kapadokya Üniversitesi

Değerli Öğrencilerimiz ve KÜN Personeli,

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği, Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları (Asil ve Yedek Liste) açıklanmıştır. Aşağıda bulunan bağlantıları kullanarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Proje Numarası: 2023-1-TR01-KA131-HED-000115240

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Hak Kazananlar Listesi (Asil ve Yedek Listesi) için tıklayınız.

Erasmus+ Staj Hareketliliği Hak Kazananlar Listesi (Asil ve Yedek Listesi) için tıklayınız.

Erasmus+ Personel Hareketliliği Hak Kazananlar Listesi (Asil ve Yedek Listesi) için tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü