2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ekoturizm Konsorsiyumu Öğrenci Staj ve Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği Başvuruları | Kapadokya Üniversitesi

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ekoturizm Konsorsiyumu Öğrenci Staj ve Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği Başvuruları

2024-2025 Akademik Yılı Güz-Bahar Yarıyılları için üyesi olduğumuz Erasmus+ Programı Ekoturizm Konsorsiyumu tarafından Üniversitemize 3 öğrenci staj hareketliliği, 2 personel ders verme hareketliliği ve 2 personel eğitim alma hareketliliği hibeli kontenjanları verilmiştir. Başvurular 24 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/ adresi üzerinden alınacaktır. İlana başvuracak öğrencilerimizin web sitemizde belirtilen Yabancı Dil Sınav sonuçlarından (CPE, CAE, Cambridge C2 Proficiency, Cambridge C1 Advanced, TOEFL iBT ve PTE Akademik sınavları ve eşdeğer olduğu KPDS/ÜDS/YDS/e-YDS sonuç belgelerinden hareketlilik için yeterli olan seviyeyi kanıtlayan sonuç belgelerden biri) birine veya 16 Mart 2024 tarihinde Üniversitemiz tarafından düzenlenmiş olan Yabancı Dil Sınavına katılmış olmaları ve başvuru esnasında Kabul Davetine sahip olmaları gerekmektedir.

*Personel Hareketlilikleri başvurusunda Yabancı Dil Sınavı sonucuna sahip olunması zorunlu değildir. 

*Personel Ders Verme Hareketliliğine hak kazanan personel için karşı kurumdan talep edilen minimum dil yeterlilik seviyesine sahip olunması ve belgelendirilmesi zorunludur.

2024-2025 Akademik Yılı  Erasmus+ Programı Ekoturizm Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Çağrı Metni için tıklayınız.

2024-2025 Akademik Yılı  Erasmus+ Programı Ekoturizm Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma/Ders Verme Hareketliliği Çağrı Metni için tıklayınız.

***Konsorsiyum kapsamında ekoturizm ve sürdürülebilirlik tematik alanı ile ilgili bölümlerin önceliklendirilmesi planlanmıştır. Bu kapsamda, seçim ve yerleştirmeler öncelikle Turizm Fakülteleri ve turizm ile ilgili diğer bölüm (Turizm Rehberliği, Turist Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları) personeli ve öğrencilerine yönelik olacaktır. Her kurumdan faaliyetlere katılacak öğrenci ve personel, ortak kurumların kendi seçim kriterlerine ve uygulamalarına göre belirlenecektir.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız