Erasmus

Yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği programı olan Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile ortak projeler üretip hayata geçirmeleri; kısa süreli öğrenci ve personel değişimi yapabilmeleri için karşılıksız mali destek sağlamakta ve yükseköğretim kurumları ile çalışma çevreleri arasındaki ilişkilerin ve işbirliğinin arttırılmasını teşvik etmektedir. Kuruluşundan bu yana ulusal olduğu kadar uluslararası alanda da önemli başarılara imza atan yüksekokulumuz, 2008-2009 akademik yılından itibaren Avrupa Komisyonunun Erasmus programına dahil olarak ERASMUS EXTENDED UNIİVERSITY CHARTER sahibi olmuştur.

2014-2021 yıllarını kapsayacak yeni dönem politikası LIFELONG LEARNING (yaşam boyu öğrenme) yerine ERASMUS FOR ALL (herkes için Erasmus) olarak belirlenmiştir.

ERASMUS CHARTER FOR HIGHER EDUCATION 2014-2020

ERASMUS POLICY STATEMENT