Kalite Politikamız

Kurumumuz, yasalar çerçevesinde yürüttüğü faaliyetleri ile ilgili çalışanlarına, kamuoyuna ve devletine karşı her türlü sorumluluğu ve hesap verilebilirliği temel ilke edinmiştir.

Vizyonumuzda belirtilen amacımızı gerçekleştirmek üzere, kurumumuzdan hizmet alanların ve hizmet verenlerin memnuniyetini esas alan kalite anlayışı ile yasalar doğrultusunda, ulusal ve uluslararası kabul edilebilir seviyede eğitim hizmeti vermek, verdiğimiz hizmetin kalitesini sürekli iyileştirmek ana politikamızdır.

Kalite El Kitabı dosyasını görüntülemek için tıklayın.

Kalite Komisyonu
Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR Başkan Rektör
Funda F. AKTAN Üye Genel Sekreter
Halil İbrahim ÜNSER Üye Genel Koordinatör - Kapadokya Meslek Yüksekokulu
Füsun HEPDİNÇ Üye Müdür V. - Yabancı Diller Yüksekokulu
Eyüp ATİOĞLU Üye Müdür V. - Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Ramazan TEMEL Üye Kalite ve Stratejik Planlama Daire Başkanı
Öğrenci Temsilcisi Üye Öğrenci Konseyi Başkanı - 2017 - 2018 Akademik Yılı

Kalite Doküman Yönetimi sayfasını görüntülemek için tıklayın.