2017 - 2018 Akademik Yılı Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri | Kapadokya Üniversitesi

2017 - 2018 Akademik Yılı Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci adaylarının kayıt işlemleri 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Ek yerleştirme kayıtlarında e-devlet kaydı imkânı yoktur.

ÖRGÜN ÖĞRETİM PROGRAMLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler:

- Banka                       : Garanti Bankası
- Kurum Kodu           : 2623
- Ödeme Türü            : İsteğe bağlı ödeme
- Ödeme Tutarı: Ödeme tutarı (*) tarafınızca banka yetkililerine belirtilmelidir.

* Ödeme tutarını hesaplamak için Eğitim Taahhütnamesi çizelgesinden yararlanabilirsiniz. Öğrenci adayları yukarıda ayrıntıları verilen banka hesabına Eğitim Taahhütnamesinde yer alan asgari öğrenim ücretini (taksitli ödeme yapacaklar için eğitim ücretinin ¼’ü) yatırmaları gerekmektedir.

** Öğrencinin adı-soyadı ve T.C kimlik numarası ödeme dekontunda açık bir şekilde yazılı olarak belirtilmiş olmalıdır.

Kayıt İçin Gerekli Olan Ek Belgeler:

- Atçılık ve Antrenörlüğü Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

• Tam teşekküllü hastaneden alınacak, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği icra etmeye fiziksel ve/veya ruhsal bir engelin olmadığını belgeleyen heyet raporu
  • Yıllık eğitim süresi boyunca geçerli ferdi kaza sigortası yaptırıldığına dair belge

- İlk ve Acil Yardım Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

• Sürücü belgesi almaya engeli olmadığını gösterir sağlık raporu (İlgili rapor, tıp fakültelerinden veya sözkonusu raporu verebilecek kapasitedeki devlet hastanelerinden alınmış olmalıdır. Öğrenci adayının boy ve kilosu raporda belirtilmelidir.)

- Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

• Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak, mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmeye engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını belgeleyen sağlık raporu
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi

- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

- Uçak Teknolojisi Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

• Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi

- Uçuş Harekât Yöneticiliği Programına kayıt yaptırabilmek için gerekli olan ek belgeler:

Not: Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesini e-devlet üzerinden alabilmek için “kamu kurumuna verilmek üzere” seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir.

ÇOCUK GELİŞİMİ (Uzaktan Öğretim) ve TURİST REHBERLİĞİ (Uzaktan Öğretim) PROGRAMLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Uzaktan öğretim öğrencilerinin kayıt işlemleri yüz yüze yapılabildiği gibi aynı zamanda posta veya kargo yoluyla da yapılabilmektedir.

Uzaktan Öğretim Programlarına Kargo veya Posta Yolu ile Kayıt İşlemleri

E-devlet yerine posta veya kargo yolu ile kayıt yaptırmak isteyen uzaktan öğretim öğrenci adaylarının aşağıdaki evrakları 19 Eylül 2017 Salı günü mesai bitimine kadar üniversitemize ulaşacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. Belgeleri zamanında ulaşmayan adayların kayıtları geçersiz sayılacaktır.

1. Aşama

Tüm öğrenci adaylarının kayit.kapadokya.edu.tr adresinden ulaşabilecekleri “Öğrenci Bilgi Formu”nu doldurmaları gerekmektedir. Formda yer alan bilgiler kontrol edilmeli ve varsa gerekli düzeltmeler yapılmalıdır. Doldurulmuş olan “Öğrenci Bilgi Formu”nun bir çıktısı alınarak öğrenci adayı tarafından imzalanmalı ve kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte aşağıda belirtilmiş olan adrese kargo veya posta yolu ile 19 Eylül 2017 mesai bitimine kadar ulaştırılmalıdır.

2. Aşama

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

- Banka                 : Garanti Bankası
- Kurum Kodu     : 2623
- Ödeme Türü      : İsteğe bağlı ödeme

Kayıt için gerekli belgeleri kargo veya posta ile ulaştırmak isteyen öğrenci adayları için adres:

Kapadokya Meslek Yüksekokulu
Mustafapaşa, Ürgüp (50420) – NEVŞEHİR

Yüz Yüze Kayıt İşlemleri

Yüz yüze kayıt yaptıracak tüm öğrenci adaylarının kayıtları 13 - 19 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yüz yüze kayıt yaptıracak tüm öğrenci adaylarının kayıtta istenen belgelerle birlikte üniversitemize gelmeleri gerekmektedir. Tüm öğrenci adaylarının kayit.kapadokya.edu.tr adresinden ulaşabilecekleri “Öğrenci Bilgi Formu”nu doldurmaları gerekmektedir. Formda yer alan bilgiler kontrol edilmeli ve varsa gerekli düzeltmeler yapılmalıdır. Doldurulmuş olan “Öğrenci Bilgi Formu”nun bir çıktısı alınarak öğrenci adayı tarafından imzalanmalı ve aşağıda belirtilmiş olan diğer belgeler ile birlikte kayıt esnasında görevlilere teslim edilmelidir.

Tüm Programlara Kayıt Yaptırabilmek İçin Gerekli Olan Belgeler:

- Banka                       : Garanti Bankası
- Kurum Kodu           : 2623