Halı Saha Bahar Turnuvası | Kapadokya Üniversitesi

Etkinlik Türü: Spor
Düzenleyen Birim: Öğrenci Topluluğu

Halı Saha Turnuva Kuralları

• Takımlar 7 as, 3 yedek oyuncudan oluşmalıdır.
  • Maçların skorlarında beraberlik olması durumunda direkt şekilde penaltı atışlarına geçilir.
  • Bir maçta kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maçta müsabakada oynayamaz.
  • Maçlar 30’ar dakikalık 2 devreden oynanır.
  • Maçlardan başlamadan önce takım listesinde yazan isimlerin kimlik kartı kontrolü yapılacaktır.
  • Turnuva katılım bedeli kişi başı 70 TL verilmesi gerekmektedir.
  • Takım kaptanı tarafından doldurulacak olan katılım formu, katılım ücreti ve tüm oyuncuların ayrı ayrı dolduracağı rıza beyan formu Sağlık, Kültür ve Spor Dairesine elden teslim edilmelidir. Son teslim tarihi 22.04.2024’tür.
  • Turnuva dışı harekette bulunan takım men edilir.
  • Kontenjanımız 10 takım ile sınırlıdır.
  • Etkinlik Puanı: Takımlar 10 puan