Orta Asya ve Kafkasya’da Su ve Enerji Çalıştayı

Bitiş Tarihi: 03.05.2019
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program

Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa Yerleşkesinde 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde “Orta Asya ve Kafkasya’da Su ve Enerji” üzerine bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştayımıza su, çevre ve enerji konuları üzerine çalışan ve alanlarında uzman akademisyenler katılacaktır.

Çalıştay konuları arasında Orta Asya ve Kafkasya’da su yönetimi, su ve enerji ilişkisi, su-enerji-gıda ekonomi politiği, hidroelektrik ve bölgesel elektrik enerjisi ticareti gibi önemli başlıklar yeralmaktadır.

Çalıştay dili İngilizce olup çalıştayla ilgili tüm ayrıntılara www.wencac.org adresinden ulaşılabilmektedir.