Tema Vakfı ile Dünya Kadınlar Gününde Fidan Dikimi | Kapadokya Üniversitesi

Tema Vakfı ile Dünya Kadınlar Gününde Fidan Dikimi

Üniversitemiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Genç Tema ve Minik Tema eşliğinde fidan dikim etkinliği düzenledi.

Çevre sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak ve küresel ısınmaya neden olan karbondioksit üretiminin azaltılabilmesi amacıyla Üniversitemizin Mustafapaşa’da bulunan ağaçlandırma alanında yapılan etkinlikte; tıpkı bir ağaç gibi hem kendi yaşam kaynağını barındıran hem de çevresine hayat veren kadınları temsilen bu önemli günde yeni fidanlar dikildi. Aynı zamanda dikilen her fidanla, baskı gören, istismara uğrayan ve şiddet gören kadınların anısına geleceğe birer umut yeşertildi.