Kapadokya Üniversitesi’nden Çevreci Öğrencilere Büyük Ödül | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi’nden Çevreci Öğrencilere Büyük Ödül

Kapadokya Üniversitesi, çevresel sürdürülebilirlik alanında katkı sağlayan öğrencilere, “Çevresel Sürdürülebilirlik Liderlik Ödülü” verecek.

Ekolojik krizle mücadelede, sürdürülebilir çözümler üretecek yetkinliğe ve duyarlılığa sahip liderlerin yetişmesini teşvik etmeyi amacıyla verilen ödül, bu yıl 4. kez sahibini bulacak. Ödül, sürdürülebilir enerji, kirlilikle mücadele, atık yönetimi, hayvan hakları savunuculuğu, doğal tarım ve üretim gibi alanlarda projeler geliştiren ve bu konularda toplumsal farkındalık yaratan öğrencilere verilecek.

2023-2024 akademik yılında, üniversite içinde ve dışında çevresel sürdürülebilirlik çalışmalarına aktif olarak katılan ve ekolojik bilinci artıran öğrenciler faaliyetlerini belgeleyerek ödüle başvurabilirler.

Başvuru için son tarih 31 Mart 2024.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız