Kapadokya Üniversitesi – Havacılık Sektörü İşbirliği Güçlenerek Devam Ediyor! | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi – Havacılık Sektörü İşbirliği Güçlenerek Devam Ediyor!

Kapadokya Üniversitesi, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş olan ve önde gelen havayolu şirketleri ile imzalanan protokoller doğrultusunda yürütülen havacılık programları sayesinde öğrencilerine daha mezun olmadan mesleğe başlama imkânı sağlamaya devam ediyor.

Pegasus Havayolları yetkilileri bu çerçevede Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programında okuyan ve önümüzdeki ay mezun olmaya hazırlanan 2. sınıf öğrencilerimize yönelik yazılı bir sınav ve mülakat gerçekleştirmek üzere 23 - 24 Mart tarihlerinde Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen Yerleşkelerimizi ziyaret etti.

Yazılı sınavın ardından yapılan mülakatlarda da başarılı olan öğrencilerimiz İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarının yolcu hizmetleri departmanlarında görevlendirilmek üzere daha mezun olmadan Pegasus Havayolları tarafından düzenlenen işbaşı eğitimlerine katılmaya hak kazandı.

Mezun oldunuz, peki ya sonra?

Akademik programlarını ilgili sektörlerin önde gelen temsilcileriyle işbirliği içerisinde ve sektörlerin uluslararası düzeyde yetişmiş personel ihtiyaçlarına göre belirleyen Kapadokya Üniversitesi, bu sayede mezunlarına somut iş imkânı sunmaya devam ediyor.

Öğrencilerimizin eğitim aldıkları alanlarda yetişmiş işgücü ihtiyacına cevap verebiliyor ve mezuniyetleri ile birlikte vakit kaybetmeden iş bulup hayata atılabiliyor olmaları, Kapadokya Üniversitesi'nin en çok rağbet gören vakıf üniversitelerinden biri olmasını sağlıyor.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız