Kapadokya Üniversitesi ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Üniversitesi ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Üniversitemiz ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile Azerbaycan Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı iki üniversite arasında ortak yapılacak iş birliği çalışmalarıyla ilgili bir süre görüştükten sonra hazırlanan protokolü imzaladılar.

İmzalanan protokol sayesinde üniversiteler arasında öğrenci ve personel değişimi gibi ortak programlar başta olmak üzere araştırma ve kültürel değişim projeleri üzerine uzun soluklu iş birliğini sağlandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokolde üniversitemiz Genel Koordinatörü Halil İbrahim Ünser ve Hazar Üniversitesi Genel Sekreteri Alovsat Amirbeyli de hazır bulundular.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız